07.09.2022 • 20:00

TICKETS

YANN TIERSEN
Support Act : QUINQUIS
07.09.2022

Georganiseerd door : LIVE NATION

Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Yann Tiersen, dat zou plaatsvinden op 10 februari 2022 in het Koninklijk Circus, uitgesteld naar 7 september 2022.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

Er zijn nog tickets te koop voor deze nieuwe datum, meer info via livenation.be.

 

Eind augustus verschijnt zijn nieuwe album ‘Kerber’, al voorafgegaan door een beklijvend eerste nummer ‘Ker Al Loch’. Yann Tiersen komt naar het podium van het Koninklijk Circus in Brussel voor een betoverend optreden rond zijn nieuw album en al zijn klassiekers.

Yann Tiersen durft als geen ander buiten de lijntjes kleuren en zich niet aan de vooropgestelde formule te houden. Voor hem is context alles, en die context verandert voortdurend. Zijn indrukwekkende discografie is een verzameling van verschillende muzikale ontdekkingstochten door de jaren heen, waarbij hij zowel de rol als muzikant als componist op zich neemt. Al jaren maakt hij furore met eigen werk, maar eveneens als componist voor films. Denk maar aan de iconische soundtrack van ‘Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain’ uit 2001. Met zijn nieuwe album, geproducet door Gareth Jones (Depeche Mode, Einstürzende Neubauten), wil Yann Tiersen nieuwe horizonten ontdekken. Een meeslepende en doordachte reis door de elektronische wereld. Nog steeds met de piano als zijn trouwe gezel. Laat je verwonderen door de wereld van Yann Tiersen!

 
 

ARTIESTEN

YANN TIERSEN

QUINQUIS

Vidéo's