06.11.2018 • 20:00

TICKETS

TRIBALISTAS
06.11.2018

Georganiseerd door : LIVE NATION

Voor de eerste keer in het bestaan van de groep gaan de Braziliaanse supersterren van Tribalistas samen op tournee. Ze doorkruisen Europa om ons te laten proeven van hun kleurrijke en betoverende muziek. Marisa Monte, Arnaldo Antunes en Carlinhos Brown brengen Brussel op 6 november aan het dansen in het intieme kader van het Koninklijk Circus.

Net als Caetano Veloso of Gilberto Gil, worden deze drie artiesten als goden aanbeden in hun geboorteland Brazilië. In 2002 besloten Marisa, Arnaldo en Carlinhos om hun krachten te bundelen onder de noemer Tribalistas, meteen goed voor een doorslaggevend succes. Hun debuutalbum vliegt meer dan 3 miljoen keer over de toonbank dankzij magnifieke nummers als “Já Sei Namorar”,  “Passe em Casa” en “Velha Infância”. Ze pakken niet alleen Brazilië in, maar ook de rest van de wereld gaat voor de bijl, met een Latin Grammy Award als orgelpunt in 2003.

Vijftien jaar zou het duren voor deze uitzonderlijke artiesten opnieuw de handen in elkaar sloegen. Vorig jaar brachten ze met ‘Tribalistas 2017’ een tweede album uit, dat ons in één ruk de oceaan over brengt en ons onderdompelt in de Braziliaanse cultuur. Op het album vinden we tien melodieuze nummers die doen denken aan het allerbeste uit de Tropicalia beweging, met teksten die hun sociaal engagement in de verf zetten. De mooiste voorbeelden zijn “Diáspora”, “Um só”, “Fora da memória” en “Alianca”.

Als kers op de taart trekken de drie bandleden dus ook voor de allereerste keer samen op tournee. Hun Braziliaanse tournee bracht hen deze zomer langs compleet uitverkochte shows in de grootste zalen en arena’s van het land, en dit najaar veroveren ze Europa met een reeks exclusieve tourdata. Op 6 november houden ze halt in ons land voor een intiem concert in het Koninklijk Circus. Een zeldzame en niet te missen kans om Tribalistas live aan het werk te zien!

ARTIESTEN

TRIBALISTAS

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!