27.05.2019 • 20:00

TICKETS

THE RACONTEURS
Support act : Goat Girl (uk)
27.05.2019

Georganiseerd door : LIVE NATION

THE RACONTEURS OP MAANDAG 27 MEI 2019 IN HET KONINKLIJK CIRCUS, BRUSSEL
The Raconteurs maken zich op voor hun grote terugkeer, met de release van twee nieuwe nummers en de aankondiging van een Europese tournee. Die houdt uiteraard ook halt in ons land, voor een concert op 27 mei in het Koninklijk Circus in Brussel!

De supergroep uit Detroit, bestaande uit Jack White, Brenda Benson, Patrick Keeler en Jack Lawrence, brak door met de verbluffende albums ‘Broken Boy Soldiers’ (2006) en ‘Consolers of The Lonely’ (2008). En toen werd het stil… Vandaag wrijft elke zichzelf respecterende rockfanaat zich dus in de handen, want het is tijd voor een blij weerzien! Die luiden The Raconteurs vandaag in met twee gloednieuwe tracks, maar ook met een video: het bezwerende “Sunday Driver” is een prachtig samenspel van de zang van Jack White en de knowhow van videoproducer Steven Sibring. Op het bluesy “Now That You’re Gone” horen we dan weer de stem van Brendan Benson in combinatie met videobeelden van Dikayl Rimmasch, met burlesque-artieste Gia Genevieve in de hoofdrol. The Raconteurs maken mooie muzikale herinneringen los, en komen live bewijzen dat ze ook tien jaar later nog steeds heet van de naald zijn. Niet te missen!

OPGELET: dit is een telefoonvrij concert. Foto-, video- en opname-apparatuur zijn niet toegestaan. We zijn er van overtuigd dat u op deze manier de muziek en onze gedeelde liefde hiervoor veel persoonlijker zal ervaren. Alle gsm’s en andere opnameapparatuur zullen bij aankomst opgeborgen worden in een beveiligd Yondr-buideltje. U houdt uw telefoon met de Yondr buidelbeveiliging zelf bij tijdens het concert en indien nodig, kunt u uw telefoon op elk gewenst moment ontgrendelen in een Yondr-telefoonzone in de lobby of concerthal. Geniet van een telefoonvrije, 100% menselijke ervaring.

 

THE RACONTEURS
Koninklijk Circus, Brussel
Maandag 27 mei 2019 – 20u

Ticketprijs (incl servicekosten): 50,14 euro – Beneden, ongenummerde zit en staanplaatsen & 45,78 euro – Boven – genummerde zitplaatsen.
Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 22 maart om 10u 

 

18:30 DOORS
20:00 GOAT GIRL
21:00 - 22:30 THE RACONTEURS

ARTIESTEN

THE RACONTEURS

Vidéo's

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!