19.04.2019 • 20:00

TICKETS

RODRIGO Y GABRIELA
Support act : David Keenan
19.04.2019

Georganiseerd door : LIVE NATION

Vijf jaar na hun laatste album is het duo gitaarvirtuozen eindelijk klaar voor een nieuw hoofdstuk in hun verhaal. Rodrigo y Gabriela kondigen de release van hun zevende album aan, en doen ook ons land aan in de bijbehorende tournee. Mis hun terugkeer naar ons land niet, op vrijdag 19 april in het Koninklijk Circus in Brussel!

Rodrigo y Gabriela hebben ons als geen ander meegevoerd op een muzikale reis, aan de hand van een zes prachtige albums tellende discografie. Hun fusion-muziek laat de gemoederen hoog oplaaien terwijl hun meesterlijke gitaarspel de monden doet openvallen. Op de planken combineren de twee een oeverloos charisma met bakken energie. Rodrigo en Gabriela zijn natuurtalenten, zoveel is zeker.

Vandaag kondigt het tweetal de release van een nieuw album aan. Aan ‘Mettavolution’ werd drie jaar lang gecomponeerd en opgenomen in hun studio in Ixtapa, Mexico. De finale details kwamen tot stand in Los Angeles, met hulp van producer Dave Sardy (Oasis, LCD Soundsystem, A Perfect Circle). Hou je vast voor de grote terugkeer van Rodrigo y Gabriela!

 

19:00 Doors
20:00 - 20:30 David Keenan
21:00 - 22:30 Rodrigo y Gabriela

ARTIESTEN

RODRIGO Y GABRIELA

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!