28.01.2019 • 20:00

TICKETS

NATHANIEL RATELIFF & THE NIGHT SWEATS
Support-act : LION
28.01.2019

Georganiseerd door : LIVE NATION

Nadat hij afgelopen zomer furore maakte in De Roma en op TW Classic, keren Nathaniel Rateliff & The Night Sweats in het voorjaar van volgend jaar terug naar Europa. Met de tweede langspeler en een resem hits onder de arm, belooft de band uit Denver alvast om het Koninklijk Circus in vuur en vlam te zetten, en dat op 28 januari 2019.

Na gesmaakte soloprojecten en vergelijkingen met Bon Iver en Mumford & Sons (voor wie hij beiden al het voorprogramma mocht verzorgen), verleidt Nathaniel Rateliff het publiek en de critici nu met zijn onafscheidelijke ensemble The Night Sweats. Uit hun samenwerking groeide een onweerstaanbare en betoverende country/soul-sound, waarin we alle ingrediënten terugvinden uit hun debuutplaat die in 2015 verscheen bij het mythische Stax-label. Gewapend met kleppers als “I Need Never Get Old” en “S.O.B” spelen Nathaniel en zijn bende concert na concert op de mooiste podia overal ter wereld (zoals ook in de AB en op Rock Werchter).

Met een niet-aflatende creativiteit brachten Nathaniel Rateliff & The Night Sweats begin dit jaar hun opvolger ‘Tearing At The Seams’ uit, waarvoor “You Worry Me” als de perfecte teaser fungeerde. Een prachtig nieuw album dat ze ons opnieuw, en geheel in hun eigen knotsgekke stijl, live komen voorstellen! Afspraak op 28 januari in het Koninklijk Circus in Brussel. De ticketverkoop voor dit concert start op vrijdag 26 oktober om 10u.

ARTIESTEN

NATHANIEL RATELIFF

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!