09.12.2018 • 17:00

TICKETS

Les Triplettes de Belleville
09.12.2018

Georganiseerd door : GREENHOUSE TALENT

Het is al meer dan tien jaar geleden dat de Frans-Canadese animatiefilm Les Triplettes de Belleville uitkwam. Velen herinneren zich deze film, zijn klinkende succes en prachtige soundtrack, die alom werd geprezen tijdens de Oscars, de Genie Awards en de Franse Césars.

Verhaal
Wanneer hij wordt geadopteerd door zijn bijziende grootmoeder, mevrouw Souza, is Champion een eenzaam jongetje. Omdat ze merkt dat het kereltje het gelukkigst is wanneer hij op zijn fiets zit, laat mevrouw Souza hem een strikt trainingsprogramma volgen. Jaren gaan voorbij en Champion doet zijn naam eer aan. Nu is hij klaar om deel te nemen aan dé wereldberoemde wielerwedstrijd: de Tour de France. Maar tijdens de wedstrijd wordt Champion ontvoerd door twee mysterieuze, breedgeschouderde, in het zwart geklede misdadigers. Mevrouw Souza en haar trouwe hond gaan op pad om hem te redden. 

Live-optreden
Tijdens de matineevertoning van deze zeer geliefde animatiefilm leidt componist Benoît Charest Le Terrible Orchestre de Belleville in deze live-uitvoering van zijn originele filmmuziek, met onder meer zijn lied ‘Belleville Rendez-vous’ dat werd genomineerd voor een Academy Award voor beste lied. In de sfeer van de film voert Le Terrible Orchestre de Belleville het publiek meteen mee naar de opwindende straten van het Parijs van de jaren 1920 en de hotjazz.
Het muziekensemble bestaat uit acht muzikanten met gekke instrumenten. Le Terrible Orchestre de Bellevillebrengt livemuziek en film samen in een harmonieus geheel en lokt het publiek zo mee naar het kleurrijke Parijse cabaret.

 

ARTIESTEN

LES TRIPLETTES DE BELLEVILLE

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!