12.04.22 • 20:00

TICKETS

IBRAHIM MAALOUF
12.04.2022

Georganiseerd door : GREENHOUSE TALENT

Omwille van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werd er besloten om het concert van Ibrahim Maalouf in het Koninklijk Circus te verplaatsen naar later. Gelukkig werd er ondertussen een nieuwe datum gevonden voor het concert én blijven je oorspronkelijke ticket(s) gewoon geldig voor de nieuwe datum op 12 april 2022. Je hoeft voor de rest dus geen verdere actie te ondernemen. 

Alle ticketkopers ontvangen per mail een officiële bevestiging van deze wijziging. In deze mail vind je ook de voorwaarden en instructies voor een eventuele terugbetaling.

 

De Frans-Libanese trompettist komt op 16 mei naar Jazz à Liège, 29 mei naar De Roma en 30 mei naar het Koninklijk Circus 

In mei 2020 keert Ibrahim Maalouf naar aanleiding van de release van zijn 11e studioplaat S3NS terug naar ons land. De Frans-Libanese trompettist en componist zal er drie concerten geven als onderdeel van de ‘S3NS’ tour: op zaterdag 16 mei op Jazz à Liège, op vrijdag 29 mei in De Roma in Antwerpen en op zaterdag 30 mei in het Koninklijk Circusin Brussel. 

Maaloufs talent om allerlei genres te vermengen wordt al meer dan tien jaar overal ter wereld geprezen. Op zijn nieuwe album bewijst hij wederom veelzijdig te zijn. Hij werkte er voor het eerst samen met latin muzikanten van Midden- en Zuid-Amerika.

Als tiener won Ibrahim de grootste internationale wedstrijden ter wereld en begon hij een carrière als klassieke solist. Vanaf de jaren 2000 wordt hij echter een vaste waarde, zowel in de pop- en de jazzwereld als in de wereldmuziek, mee dankzij zijn improvisatietalent. Sting, Salif Keita, Amadou & Mariam, Tryo, Matthieu Chédid, Lhasa de Sela en tal van andere artiesten met de meest uiteenlopende stijlen doen een beroep op hem.

ARTIESTEN

IBRAHIM MAALOUF

Vidéo's

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!