11.11.22 • 20:00

TICKETS

HEILUNG
Support act : Lili Refrain
11.11.2022

Georganiseerd door : LIVE NATION

Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Heilung, dat zou plaatsvinden op 12 december 2021 in het Koninklijk Circus, uitgesteld naar vrijdag 11 november 2022

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

Er zijn nog tickets te koop voor deze nieuwe datum, meer info via livenation.be.

Heilung start een nieuwe Europese tournee die hen vervolgens naar tien verschillende landen brengt, waaronder ook België! 

Na de oprichting in 2014 door de Duitser Kai Uwe Faust, de Deen Christopher Juul en de Noorse Maria Franz, brengt Heilung (Duits voor ‘genezing’) in 2015 een debuutalbum in eigen beheer uit. ‘Ofnir’ neemt de luisteraar mee op een magische en tevens turbulente muzikale reis. Heilung blaast voorchristelijke muziek nieuw leven in als gezonde remedie voor de kwalen van onze tijd. De woorden zijn ontleend aan runenteksten die ze vonden op gegraveerde stenen of amuletten en worden gecombineerd met een soundtrack van organische of metalen instrumenten (huidtrommels, menselijke botten, rammelaars van klei, zwaarden of schilden). In 2017 treedt de groep op op Castlefest en neemt het live-album ‘Lifa’ op, wat hen lof oplevert van Metal Hammer en miljoenen views op YouTube genereert. Vorig jaar onthulde Heilung het album ‘Futha’, met daarop de alom geprezen single “Norupo”, waarvan de video werd opgenomen op de prachtige archeologische site van Les Menhirs de Monteneuf. Gehuld in dierenhuiden, hoofdtooien versierd met geweien of schedels, verheugen Heilung en hun muzikanten zich erop u op 12 december te mogen ontvangen in het Koninklijk Circus. Zorg dat je erbij bent!

1€ per verkocht ticket wordt gedoneerd aan het goede doel.

 

 

ARTIESTEN

HEILUNG

LILI REFRAIN

Vidéo's

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!