05.12.2021 • 14:00

TICKETS

CASSE-NOISETTE
05.12.2021

Georganiseerd door : BALLETS

Naar aanleiding van de laatste Codeco op woensdag 17 november 2021 en de nieuwe maatregelen et om een ​​maximale veiligheid voor de toeschouwers te garanderen, is het dragen van een mondmasker verplicht voor de duur van de show.

Het Covid Safe Ticket zal aan de ingang van het Koninklijk Circus gevraagd worden voor de show.

Belangrijke info: naar aanleiding van de aankondigingen van het overlegcomité van vrijdag 20 augustus, zal dit show enkel toegankelijk zijn voor mensen die het Covid Safe Ticket kunnen voorleggen. Dat wil zeggen dat je een officieel identiteitsdocument moet kunnen voorleggen (identiteitskaart of paspoort), plus één van de volgende zaken:

- Het volledige vaccinatieschema doorlopen hebben (2 dosissen Pfizer, Moderna of AstraZeneca of 1 dosis Johnson & Johnson) + twee weken.
OF
- Een negatieve PCR-test kunnen voorleggen die dateert van maximaal 48u geleden (datum en uur van afname) – geldigheid: dag van afname + twee dagen (eind van geldigheid om 23u59)
OF
- Een negatieve antigeentest kunnen voorleggen die dateert van maximaal 24u geleden (datum en uur van afname) – geldigheid: dag van afname + één dag (eind van geldigheid om 23u59)
OF
- Een bewijs van genezing kunnen voorleggen (van meer dan 10 dagen oud en maximaal 180 dagen oud)

Opgelet, de organisatie zorgt zelf niet voor het Covid Safe Ticket, en voert ter plaatse ook geen tests uit. Het gaat om een QR-code die u in uw bezit dient te hebben:
- Op uw smartphone via de app CovidSafe.be via CovidSafe.be
- Afgedrukt op papier via de website masante.belgique.be

Zijn niet toegestaan :
- een snelle zelftest
- het voorleggen van een vaccinatiekaart
- een onpersoonlijk document van een apotheek na een antigene test

Het dragen van een mondmak geldt vanaf 10 jaar.

Het Covid Safe Ticket is vereist vanaf 12 jaar. Kinderen van 11 jaar of minder moeten een identiteitsbewijs voorleggen.
Ouders kunnen de QR-code van hun kind(eren) van 12 tot 18 jaar downloaden via de Covid Scan-applicatie of via de site masante.belgique.be

Gelieve de app of document alsook uw identiteitskaart klaar te houden bij uw aankomst in het Koninklijk Circus.

Timing:
19:00 : Deuren
20:00 : Show

 

Vanwege de maatregelen die de Belgische overheid heeft genomen om het COVID-19 virus aan te pakken kunnen tal van evenementen niet op de geplande datum plaatsvinden. Maar we hebben goed nieuws: Notenkraker - The Moscow City Ballet, dat zou plaatsvinden op zondag 6 december 2020 om 15u in Koninklijk Circus, wordt verplaatst naar zondag 5 december 2021 om 14u.

Je tickets voor Notenkraker - The Moscow City Ballet blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum.

Wij danken jullie voor het begrip en kijken er naar uit jullie te verwelkomen op de nieuwe datum.

 

De Notenkraker
Een meesterwerk van de klassieke dans in een uitvoering van een traditioneel topgezelschap.

De NOTENKRAKER is een van die magische werken waarvan iedereen al gehoord heeft, maar dat weinigen ook echt op het podium hebben gezien. Deze parel van het klassieke repertoire is een van de meest gedanste balletten ter wereld.
Het gaat om een kerstverhaal dat is ontsproten aan de verbeelding van Hoffmann en is herwerkt door Alexandre Dumas. Choreograaf Marius Petipa besliste om het op de aanstekelijke muziek van Tsjajkovski te bewerken tot een feeëriek ballet, waarin werkelijkheid en fantasie nauw met elkaar verweven zijn. Het ballet beleefde zijn première voor het publiek op 17 december 1892 in het Mariinskitheater in Sint-Petersburg.

Het verhaal speelt zich af op kerstavond. Het kleine meisje Clara krijgt een notenkraker cadeau, die door de andere kinderen meteen wordt stukgemaakt. ‘s Nachts wordt Clara wakker en laat zij zich door de notenkraker meevoeren in een vreemde en betoverende wereld…
Een moment van intense vreugde en pure blijdschap tijdens deze eindejaarsperiode!

Het Moscow City Ballet heeft een rijke geschiedenis met de grootste balletmeesters en de beroemdste sterdansers van het Russische Ballet.
Een must!

ARTIESTEN

MOSCOW CITY BALLET

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!