10.04.23 • 20:00

TICKETS

BIRDY
Support act : Emmy D'Arc
10.04.2023

Georganiseerd door : LIVE NATION

Naar aanleiding van de gevolgen van de huidige sanitaire crisis, wordt het concert van Birdy, dat zou plaatsvinden op 9 mei 2022 in het Koninklijk Circus, uitgesteld naar 10 april 2023.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

Er zijn nog tickets te koop voor deze nieuwe datum, meer info via livenation.be.

Na de release van haar vierde studioalbum ‘Young Heart’, dat eerder dit jaar verscheen, kondigt Birdy haar eerste headline tournee door Europa aan sinds 2016. Ze houdt halt in het Koninklijk Circus.

De vroegrijpe Birdy viert op amper 25-jarige leeftijd al de tiende verjaardag van haar debuutalbum. Haar veelgeprezen nieuwe album ‘Young Heart’ heeft intussen de top 5 bereikt in de UK. Met singles als de aanstekelijke ballad "Second Hand News" en het beklijvende "Surrender" is het nieuwe album een afscheid van het ontroerende ‘Beatiful Lies’, dat zes jaar geleden verscheen. Waar ‘Beautiful Lies’ eerder sprookjesachtig was, schetst ‘Young Heart’ een grimmig realistisch portret van een lijdende artieste. De Engelse singer-songwriter grijpt daarbij ook terug naar een meer gestripte productie. Sinds ze ontdekt werd op 12-jarige leeftijd, is Birdy goed voor meer dan 3,3 miljard streams wereldwijd, 1 miljard views op YouTube, 8,7 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify en 4,7 miljoen verkochte albums. Aanschouw Birdy met haar liedjes tussen zachtheid en kracht in het Koninklijk Circus.

 

 

ARTIESTEN

BIRDY

EMMY D’ARC

Vidéo's

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!