18.02.2020 • 20:00

TICKETS

BALTHAZAR
Support Act : BLU SAMU
18.02.2020

Georganiseerd door : LIVE NATION

19:00 Doors
19:45 - 20:15 Blu Samu
20:45 - 22:30 Balthazar

Sinds hun terugkeer naar de schijnwerpers loste Balthazar alle verwachtingen in met de prachtige vierde langspeler ‘Fever’, een voorjaarstournee door Engeland en een vijfsterrenconcert in een volle Lotto Arena. Vandaag maken Maarten Devoldere, Jinte Deprez en co het mooie weer op de Europese festivalpodia, zoals we eerder deze zomer op Rock Werchter al mochten aanschouwen. Maar ook de herfst en winter zien er nu al zonnig uit, want de Europese najaarstournee van Balthazar brengt de band terug naar eigen land voor twee nu al legendarische concerten in het intieme Koninklijk Circus in Brussel! Afspraak met de Belgische fans op 17 en 18 februari 2020.

Na een creatieve pauze waarin de heren zich elk op hun zijprojecten stortten (J. Bernardt, Warhaus, Zimmerman), bevestigt het getalenteerde vijftal zijn status als Belgisch én Europees rockicoon. Balthazar is een keurmerk dat volle zalen trekt in Parijs, Brussel, Berlijn en Londen. Tien jaar na hun debuut laten Maarten en Jinte zich omringen door Simon, Michiel en Tijs, en is het enthousiasme groter dan ooit, klaar voor het volgende hoofdstuk. Balthazar live, noteer het nu al in uw agenda!

BALTHAZAR
Koninklijk Cirucs, Brussel
Dinsdag 18 februari 2020 – 20u

Ticketprijs (incl. servicekosten): 35,97 euro. Ongenummerde staan en zitplaatsen.

Tickets zijn beschikbaar vanaf maandag 19 augustus om 10u via Live Nation: www.livenation.be & Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be

 

ARTIESTEN

BALTHAZAR

BLU SAMU

Vidéo's

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!