16.03.2025 • 20:00

TICKETS

AVISHAI COHEN
16.03.2025

Georganiseerd door : GRACIA LIVE

AVISHAI COHEN TRIO “Brightlight”

Op 16 maart 2025 zal in het Koninklijk Circus een uitzonderlijke avond plaatsvinden met de beroemde jazzmuzikant Avishai Cohen, begeleid door Guy Moskovich en Roni Kaspi. De internationaal gerenommeerde bassist en zanger zal er zijn nieuwste album “Brightlight” presenteren aan het Belgische publiek. Hij is vooral bekend voor zijn innovatieve spel en zijn vermogen om verschillende muzikale invloeden te combineren. Hij veroverde de wereld met zijn trio door akoestische jazz en invloeden uit het Midden-Oosten te laten samensmelten.

Avishai Cohen heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd dankzij zijn onmiskenbaar talent en zijn passie voor muziek. Sinds zijn debuut met het Chick Corea New Trio in de jaren 1990, blijft hij een steeds groter wordend publiek verrassen en ontroeren. Zijn composities zijn soms complex en soms toegankelijk, maar altijd tonen ze technische virtuositeit en een diepgaande artistieke gevoeligheid.

Avishai Cohen zal op het podium worden vergezeld door topmuzikanten. Het belooft een avond vol emotie en muzikale ontdekkingen te worden. Dit is een uitgelezen kans om een unieke, intense ervaring te beleven en te genieten van het meesterschap en de passie van deze geweldige artiest voor zijn kunst.

Afspraak in het Koninklijk Circus in Brussel op 16 maart 2025!

Informatie en tickets via www.mbpresents.be.

AVISHAI COHEN TRIO
Muzikanten: Avishai Cohen, Guy Moskovich en Roni Kaspi

ARTIESTEN

AVISHAI COHEN

Vidéo's


AVISHAI COHEN
  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!