13.05.2019 • 20:00

TICKETS

ALVARO SOLER
13.05.2019

Georganiseerd door : GRACIA LIVE

ALVARO SOLER MET ZIJN MAR DE COLORES EUROPEAN TOUR 
Zijn langverwachte 2de album verschijnt op 7 September bij SONY BELGIUM

Zijn debuutconcert in maart 2017 in La Madeleine te Brussel was in een mum van tijd uitverkocht.

Ondertussen heeft Alvaro Soler niet stilgezeten:  met “La Cintura” heeft hij in heel Europa dé hit van deze zomer te pakken en op 7 September verschijnt zijn 2de album “Mar de Colores” (Sony Belgium) waarna hij op 13 Mei zal optreden in het Koninklijk Circus in Brussel!

Alvaro’s debuutalbum “Eterno Agosto” en de hits “Sofia, El Mismo Sol” en “Yo Contigo, Tú Conmigo” (The Gong Gong Song) van de innemende Spanjaard Alvaro Soler waren al goed voor meer dan 30 gouden, platina en diamanten platen wereldwijd. Hij sleepte nominaties in de wacht voor drie Latin American Music Awards en op Spotify allen al werden zijn liedjes al 390 miljoen keer gestreamd. Daar bovenop volgen al meer dan anderhalf miljoen enthousiaste fans iedere dag zijn YouTube-kanaal.

Alvaro is de zoon van een Spaanse moeder en een Duitse vader. Hij woonde tien jaar in Tokio maar keerde vervolgens terug naar Barcelona, waar hij industriële vormgeving studeerde. In 2015 verhuisde hij naar Berlijn. Daar nam hij zijn solodebuut op, dat meteen in de Duitse top 5 belandde, de 1e plaats behaalde in Polen, Zwitserland en Italië, en het ook in andere Europese landen zeer goed deed. Bij iTunes stond “Sofia” in 17 landen op nummer één en in 30 landen in de top vijf. Vandaag bevestigt Alvaro zijn hitcapaciteiten met zijn nieuwe single “La Cintura”, de eerste track uit zijn tweede album “Mar de Colores”, dat op 7 september verschijnt.

Drie maanden na de release is “La Cintura” al een wereldhit. In juli verscheen een remix met de medewerking van topartiesten Flo Rida en TINI. Zowel de bekende hits als het nieuwe album van Alvaro Soler laten je genieten van zijn unieke muzikale stijl: Spaanse pop met elementen van folk, hiphop en wereldmuziek plus een brede orkestrale sound.

Op zijn 2e album “Mar De Colores” komen alle facetten aan bod: intimistische verhalen over het verlangen naar verafgelegen plaatsen en thuiszijn in Barcelona, Tokio en Berlijn – met charme en humor gebracht door deze veelzijdige singer-songwriter.

Mis zijn Mar De Colores European Tour niet op 13 mei 2019 in het Koninklijk Circus in Brussel.
Tickets in verkoop vanaf 5 september om 10 uur via www.gracialive.be, www.ticketmaster.be en alle Fnac verkooppunten.

19.00 Doors
19:30 - 20:00 Support: Kelvin Jones
20:30 - ... Alvaro Soler

ARTIESTEN

ALVARO SOLER

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!