27.11.2018 • 20:00

TICKETS

4U: A Symphonic Celebration of Prince
27.11.2018

Georganiseerd door : GRACIA LIVE

4U:  A  Symphonic  Celebration  of  Prince  brengt de muziek van Prince op een unieke manier. 4U duikt in het bijzondere en uitgebreide repertoire van Prince om naast de vele hits die verschillende generaties fans konden bekoren ook een aantal minder bekende pareltjes uit Prince’ oeuvre in de verf te zetten. Het is de eerste en enige door The Prince Estate officieel erkende symfonische ode aan de muzieklegende. Elke show wordt live opgeluisterd door een band van topmuzikanten en -zangers die het orkest zullen bijstaan. De grote Prince-fan Questlove hielp bij de keuze voor de muziek- en orkestarrangementen die aan bod zullen komen en selecteerde eigenhandig de begeleidende band van topmuzikanten en –zangers. De show in het Koninklijk Circus maakt deel uit van een uitgebreide wereldtournee die in 2018/19 zowel podia in de VS als in Europa aandoet.

 “De muziek van Prince is uniek in haar soort, een genre op zich.” – Ahmir “Questlove” Thompson/Rolling Stone

Wat kunnen we van de show verwachten?

4U: A Symphonic Celebration of Prince brengt een unieke ode aan de muziek van Prince, met een voltallig symfonisch orkest. Het uitgebreide muzikale repertoire van Prince komt aan bod, met zijn grootste hits en minder bekende pareltjes.

Wat komt in de show aan bod?
4U: A Symphonic Celebration of Prince legt de nadruk op de muziek, maar schotelt het publiek ook de modernste productiemiddelen en geavanceerd beeldmateriaal voor, aangeboden door The Prince Estate.

Zal er een band aanwezig zijn?
Jazeker. Een all-starband met een aantal van ‘s werelds beste muzikanten en zangers zal het orkest bijstaan. Deze show brengt geen “vertolking” van Prince, maar is bedoeld om Prince te “vieren”.

Wat wordt precies bedoeld met ‘officieel’?
The Prince Estate getuigt vol overgave over het leven en werk van Prince, en grijpt kansen aan om zijn nalatenschap te laten voortleven. Als enige autoriteit inzake al wat Prince betreft, is The Prince Estate er om fans te inspireren en te informeren, een ode aan Prince te brengen en zijn nalatenschap de toekomst in te loodsen (www.princeestate.com).

Zal Questlove in de show te zien zijn?
Questlove zal niet te zien zijn tijdens de voorstelling, maar hielp mee bij de keuze voor de arrangementen van het orkest. Steunend op zijn affiniteit met Prince en zijn kennis over diens muziek, werkte Questlove een aantal verbluffende arrangementen uit van de nummers, om de muzikale genialiteit van Prince te eren en te vieren.

ARTIESTEN

PRINCE

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!